Low Code Sofware Designer Legal | 4096 #KRTZ0542212

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 5 september 2023
Reageren tot 31 december 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum 5 september 2023
Soort contract Vast contract (uitzicht op)
Branche ICT

Opdracht omschrijving

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Premium_Widget_Mirror_Widget”][/siteorigin_widget]

Vaste aanstelling | Omgeving Rotterdam | 40 uur

Functieomschrijving:
Bij onze klant werken ze momenteel aan innovatieve oplossingen op het gebied van Legal Design. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van juridische kennissystemen voor gemeenten, waarmee ze zowel professionals ondersteunen als de zelfredzaamheid van burgers vergroten. De missie is om wet- en regelgeving toegankelijker te maken en de kloof tussen burgers en het recht te verkleinen.

Binnen de organisatie werken ze nauw samen met de teams e-diensten en backoffice om onze kennissystemen te bouwen. Het team e-diensten richt zich op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software waarmee burgers bijvoorbeeld online een bijstandsuitkering kunnen aanvragen. Het team backoffice is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software voor professionals op de afdeling sociale zaken. Binnen dit team hebben ze momenteel een vacature voor een Software Designer Legal.

Als Software Designer Legal combineer je diepgaande juridische kennis met sterke IT-vaardigheden. Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving en weet deze moeiteloos te vertalen naar een gestructureerd besluitvormingsproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanpassen van de software om zo aan de specifieke juridische eisen te voldoen. Als Legal Designer onderhoud je ook regelmatig contact met klanten om gebruikersmeldingen op te lossen en hen te ondersteunen.

Binnen het team kennissystemen vind je een diverse groep collega’s van verschillende leeftijden en achtergronden. Het team bestaat uit zowel gedreven IT-professionals als nauwkeurige juridische experts. De werksfeer is informeel, waarbij ze hard werken, maar ook ruimte maken voor plezier en een goede balans tussen werk en ontspanning.

Kortom, bij onze klant werk je aan uitdagende projecten op het snijvlak van recht en technologie. Je draagt bij aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die de juridische wereld transformeren. Ben jij klaar voor deze unieke uitdaging? Sluit je dan aan bij het enthousiaste team en maak deel uit van een organisatie die het verschil maakt in de wereld van Legal Design.

Functie-eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Een afgeronde juridische opleiding of ervaring op het gebied van de Participatiewet
  • Ervaring met software ontwikkeling of aanleg om deze skills te leren
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels

Heb je interesse? Stuur dan een email met je gegevens naar sollicitaties@tacs.nl of gebruik de sollicitatie functie op onze website. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Soen Li via (0)35 – 63 102 55.

Aan te leveren gegevens:
• CV in Word formaat (Max 5 pagina’s, Nederlandstalig, zonder macro’s)
• Recente foto (mag vakantiefoto zijn)
• Korte Motivatie, 20 zinnen must!
• Eventuele vakanties en geplande interviews
• Beschikbaarheid/opzegtermijn
• Salarisindicatie

TACS Informatisering B.V./ The Netherlands/ Franciscusweg 16 1216 SK/ Hilversum/ Tel: 0031 (0)35 – 63 102 55

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Tiel    Uiterste reactiedatum: 30 okt 2024    Expertise: Administratief medewerker
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 okt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Woordvoerder, Overig (Communicatie)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 30 okt 2024    Expertise: Scrum master ICT
Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 14 nov 2024    Expertise: Management (Communicatie & PR), Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners