Organisatie-adviseur / Coach Project Herstructurering Onderwijshuisvesting #KRTZ620177

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 mei 2024
Reageren tot 21 mei 2024
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Alphen aan den Rijn
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO+
Ervaringsniveau Senior
ZZP tarief € 85 per uur
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Als adviseur onderwijshuisvesting draag jij de zorg voor het verder herstructureren van de onderwijshuisvesting binnen de gemeente. Je gaat met alle betrokken partijen, onder andere schoolbesturen en gemeente/je collega’s, aan het werk om organisatorische verbeterpunten te verankeren.

Bij de uitvoering van projecten uit het herziene Integraal Huisvestings Plan, draag je bij om te komen tot herstructurering van bestaande kaders en uitgangspunten. Vanuit de ambitie van de gemeente om de vorming van Integrale Kind Centra maximaal te stimuleren is het noodzakelijk om een aantal zaken nader uit te werken. In het realiseren van deze ambitie draag jij je steentje bij vanuit je kennis en expertise. Hierbij valt te denken aan de wijze van aanbesteding, haalbaarheidsstudie voorfinanciering kinderopvang, verhuur en hoe om te gaan met locatie-gebonden kosten.

 

Om dit adequaat te kunnen uitvoeren in je rol als adviseur/coach vergt dit een daarop aansluitende manier van werken naar interne en externe partijen, geschoeid op een proactieve houding van betrokkenen met besef voor ieders eigen rol en taken.

Alphen aan den Rijn vraagt daarvoor een adviseur met kennis van zowel het werkveld bij schoolbesturen en gemeenten als ook bewezen ervaring om organisatorische verbeterpunten in een organisatie te verankeren.

Onderwijshuisvesting maakt onderdeel uit van het Team Vastgoed binnen de gemeente.

Binnen team Vastgoed houdt een team van 3 collega’s zich bezig met onderwijshuisvesting

(1 technisch vastgoedbeheer en 2 onderwijshuisvestingbeleid).

 

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau;
2. In het bezit van een certificaat van een gecertificeerde opleiding als veranderkundige;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als organisatieadviseur onderwijshuisvesting bij een gemeentelijke organisatie.
4. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met onderwijshuisvesting.

 

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van huisvesting/vastgoed bij een gemeentelijke organisatie (35 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in coachen blijkend uit tenminste 3 opdrachten en referenties in de laatste 5 jaar (20 punten);
7. Aantoonbaar afgeronde training/cursus/opleiding op het gebied van coachen (15 punten);
8. Aantoonbare werkervaring als coach en als veranderkundige in onder andere situaties van herstructurering van bestaande kaders en uitgangspunten bij betrokken partijen (30 punten).

 

Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;

Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

 

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

 

Competenties
Je bent enthousiast, besluitvaardig, resultaatgericht maar ook klantgericht. Je werkt integraal en kunt goed projectmatig samenwerken in een team en met externe partijen. Je bent proactief en een veranderaar die goed kan omgaan met weerstand. Verder ben je goed in het analyseren van problemen en knelpunten, politiek/bestuurlijk sensitief en beschik je over vaardigheden in het werken in een politieke omgeving.

 

Overige informatie

CV-eisen: opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties in Word format.

De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 24 okt 2024    Expertise: HRM medewerker, HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Middelburg    Uiterste reactiedatum: 19 okt 2024    Expertise: Organisatieadviseur, Management (Project management Ondersteuning), Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Nederland    Uiterste reactiedatum: 21 okt 2024    Expertise: Consultant, Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 okt 2024    Expertise: Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)

Onze partners