HR Projectleider Mobiliteit #KRTZ227606

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 mei 2024
Reageren tot 24 mei 2024
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Groningen
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau WO
Ervaringsniveau Senior, Manager
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Als HR Projectleider Mobiliteit ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarplan van de afdeling Human Resources, met een specifieke focus op mobiliteit. Je werkt aan verschillende acties gericht op het optimaliseren van mobiliteitsprocessen en -beleid binnen de organisatie.

Verantwoordelijkheden:

  • Uitvoering van het HFH Jaarplan Mobiliteit: Leid de implementatie van het mobiliteitsaspect van het jaarplan van Human Resources, waarbij de focus ligt op het verbeteren van mobiliteitsprocessen en -praktijken.
  • Wet DBA Compliance: Zorg voor naleving van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA) door het ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures die voldoen aan de wettelijke eisen.
  • Verbetering Inleenproces: Leid een integrale aanpak voor het verbeteren van het inleenproces, waarbij zowel efficiency als kwaliteit worden vergroot. Coördineer de samenwerking tussen verschillende afdelingen en stakeholders om een gestroomlijnde aanpak te waarborgen.
  • Opzet Carrière centrum: Ontwikkel en implementeer een Carrière centrum binnen de organisatie, gericht op het ondersteunen van medewerkers bij loopbaanontwikkeling, interne mobiliteit en employability. Zorg voor de nodige resources, training en ondersteuning om het centrum effectief te laten functioneren.
  • Medeprojectdeelnemer Capaciteitsplanning i.c.m. MJVP en O&F: Neem deel aan het project rond capaciteitsplanning, in samenwerking met de afdelingen Mensen, Juridische Zaken en Planning & Financiën. Werk samen aan het ontwikkelen en implementeren van een strategische aanpak voor capaciteitsplanning, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van de organisatie en haar medewerkers.

 

Functie eisen:

  • Kandidaat beschikt over WO werk- en denkniveau bij voorkeur met een HRM gerelateerde opleiding.
  • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als projectleider op het gebied van HR, bij voorkeur met focus op mobiliteit en inleenprocessen.
  • Kandidaat beschikt over ervaring met veranderprocessen waaronder met de wet DBA en het opzetten van nieuwe teams.
  • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van de wet DBA.
  • Mate waarin de kandidaat beschikt over communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, met het vermogen om effectief te werken met diverse belanghebbenden op verschillende organisatieniveaus.
  • Mate van ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever

 

Cv-richtlijnen:
Opgesteld in het Nederlands in WORD format, voorzien van motivatie en minimaal 2 referenties, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 24 okt 2024    Expertise: HRM medewerker, HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Middelburg    Uiterste reactiedatum: 19 okt 2024    Expertise: Organisatieadviseur, Management (Project management Ondersteuning), Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Nederland    Uiterste reactiedatum: 21 okt 2024    Expertise: Consultant, Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 okt 2024    Expertise: Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)

Onze partners