Interim Sr. Adviseur Informatiebeheer – regio Den Haag #KRTZ9763051

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 oktober 2024
Reageren tot 17 oktober 2024
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 november 2025
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

zzp vacature: Sr. Adviseur Informatiebeheer (32 uur)

Soort: interim opdracht, zzp vacature, inhuur opdracht, tijdelijke opdracht:

Locatie: omgeving Den Haag
Startdatum: zsm
Duur: 12 maanden
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 32 uur
ZZP mogelijk: Ja, maximaal uurtarief €85,- (all-in, excl. BTW)
Projectdetachering mogelijk: Ja (salarisindicatie obv 36 u p/w)

Uiterste reactiedatum: 18 oktober 2024 om 15:00 uur

Senior Adviseur Informatiebeheer – Bouw mee aan de toekomst van onze informatieprocessen!

Heb jij een passie voor informatiebeheer en weet je complexe regelgeving op een toegankelijke manier te vertalen naar praktische oplossingen? Ben jij een ervaren adviseur met een scherp oog voor zowel technische als menselijke aspecten en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Senior Adviseur Informatiebeheer ben jij dé expert die ons helpt om onze informatieprocessen verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Je speelt een centrale rol in projecten rondom wet- en regelgeving, implementaties van zaakgericht werken en de begeleiding van junior collega’s. Met jouw ervaring en pragmatische aanpak zorg je ervoor dat onze processen blijven aansluiten bij de steeds veranderende eisen van de wet én de organisatie.

Wat ga je doen?

Als Senior Adviseur Informatiebeheer speel je een cruciale rol in het waarborgen en verbeteren van onze informatieprocessen. Dit zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Vertalen van wet- en regelgeving: Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de praktische gevolgen van wijzigingen in wet- en regelgeving, zodat deze effectief worden toegepast in onze organisatie.
  • Beoordelen van DPIA's en begeleiden van aanbestedingen: Je beoordeelt Data Protection Impact Assessments (DPIA's) en vertegenwoordigt informatiebeheer bij aanbestedingstrajecten om ervoor te zorgen dat de informatie- en privacyrichtlijnen worden nageleefd.
  • Implementeren van zaakgericht werken: In samenwerking met vakafdelingen begeleid je de implementatie van zaakgericht werken. Je zorgt ervoor dat de juiste processen en systemen worden geïmplementeerd om de efficiëntie en effectiviteit van de organisatie te vergroten.
  • Coachen van junior adviseurs: Je begeleidt en coacht junior collega's in hun vakinhoudelijke ontwikkeling, zodat ze groeien in hun rol en bijdragen aan een toekomstbestendig informatiebeheer.
  • Advies en ondersteuning: Je weet taaie kennis over complexe informatiebeheeronderwerpen op een heldere en toegankelijke manier uit te leggen aan collega’s. Daarbij zoek je naar pragmatische oplossingen die zowel praktisch als juridisch verantwoord zijn.

Wat breng jij mee?

We zoeken een senior adviseur met een bewezen track record binnen het vakgebied. Jij hebt:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 10 jaar binnen een gemeentelijke organisatie, waardoor je goed bekend bent met de structuur en dynamiek van de publieke sector.
  • Ervaring met informatiebeheer: Je hebt minimaal 3 jaar als adviseur informatiebeheer gewerkt, waarbij je betrokken was bij uiteenlopende projecten en implementaties van nieuwe processen.
  • Coachende vaardigheden: Je hebt ervaring met het begeleiden en ontwikkelen van junior collega's en vindt het leuk om jouw kennis te delen.
  • Projectervaring: Je hebt ervaring met projectmatig werken en bij voorkeur een Prince2 of Agile certificaat, zodat je projecten in goede banen weet te leiden.

Waarom deze functie?

Deze rol biedt jou de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ons informatiebeheer. Je werkt in een dynamische, veranderende omgeving waar jouw input direct invloed heeft op de manier waarop we met informatie omgaan. In deze positie kun je impact maken en meewerken aan een efficiëntere en toekomstbestendige organisatie.

Interesse?

Ben jij klaar om jouw expertise op het gebied van informatiebeheer in te zetten voor een organisatie in beweging? Solliciteer dan nu en help ons om de toekomst van onze informatieprocessen vorm te geven!

 

FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

Wat neem je mee?

  • Tarief is all-in maximaal €85,- exclusief BTW;
  • Minimaal een afgeronde hbo-bachelor opleiding.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het implementeren van zaakgericht werken binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als senior adviseur informatiebeheer.
  • Een flexibele, communicatief sterke houding, waarmee je makkelijk schakelt tussen verschillende afdelingen en belangen.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief of Salarisindicatie obv 40 u p/w.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 okt 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 14 nov 2024    Expertise: Management (Communicatie & PR), Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)
Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 24 okt 2024    Expertise: HRM medewerker, HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 24 okt 2024    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief), Overig (Management & Consulting)

Onze partners